0216 380 33 93

Proje Detay

BETONARME HAVUZ

Proje Bilgi

BETONARME HAVUZ

  • PROJE AÇIKLAMASI
  • YAPIM AŞAMASI
  • ALT YAPI PROJE

KALİTE - GÜVENİLİRLİK - GARANTİLİ YAPI
Bir yüzme havuzunun inşası karmaşıktır ve uzman bilgisi gerektirir ve her müşterinin ihtiyaçları ve istekleri tarafından belirlenir.
İdeal Havuz'un teknolojik deneyimi, hem profesyonel hem de özel yüzme havuzlarının istisnai bir şekilde inşa edilmesini ve ayrıca sağlık ve Spa Merkezleri ile su Parklarının oluşturulmasını garanti eder.
Her müşterinin ihtiyacına göre her türlü mimari projeyi hem yapısal hem de teknolojik olarak temin edip uygulayabilmekteyiz.
Şirketimiz, dünya çapında tanınan firmalardan rakipsiz kalite ve değerde ürünler seçmektedir.

BETONARME
İnşaat, mimari, su sirkülasyonu ve yüzey kaplaması konusunda hala en geniş olasılıkları sunan klasik bir geleneksel yapı seçeneği geniş renk ve malzeme seçenekleri, müşteriye estetik arzularını tam olarak ifade etme potansiyeli verir.

Son teknoloji sanitasyon / dezenfeksiyon ve su filtreleme yöntemlerine sahip geleneksel bir yapı türüdür. Özel gereksinimleri olan karmaşık yapıları kapsar. Yükseltmek için birden fazla fırsata sahiptir.

İdeal Havuz, bu tür inşaatı betonarme ve membran kaplama ile kullanır. Bu tür bir yapının avantajı, 25 yıllık garanti ile depreme karşı mutlak güvenilirliği ve kararlılığı garanti ederken, inşaat maliyetini önemli ölçüde azaltabilmesidir.

Ayrıca sorunlu topraklarda (akiferlerin varlığı durumunda) mükemmel davranışı garanti eder.

 

İletişim Bilgileri

  • Adres :

    Tavukçuyolu Bayraktar bulvarı Cad. Sarıgelin Sokak No: 40/1 ÜMRANİYE/İSTANBUL Merkez: Perpa Ticaret Merkezi B BLOK KAT:9 İstanbul / TÜRKİYE

  • Tel :

    0216 380 33 93

  • Fax :

    0216 380 33 93

  • E-mail :

    info@idealhavuz.com

İdeal Havuz

© 2016. İdeal Havuz www.idealhavuz.com

Whatsapp Destek

Taner KİZİR

Merhaba

Size nasıl yardımcı olabilirim?