0216 380 33 93

Proje Detay

HAMAM

Proje Bilgi

HAMAM

  • PROJE AÇIKLAMASI
  • YAPIM AŞAMASI
  • ALT YAPI PROJE

İlk olarak Osmanlı zamanında kültürümüze giren hamam, insanların temizlenme ve arınma yerleri olarak bilinir. Günümüzde gerek ev tipi gerekse otel ve sosyal tesis gibi kurulmuş olan hamamları uzman olan ekibimizle nitelikli malzemeden yapmaktayız. Türk hamamı başlangıcından bitimine itinalı işçilik, nitelikli malzeme ve profesyonel ekip tarafından yapılması gerekiyor. Titizlikle yapılması gerekli olan Türk hamamı için bizden yardım alabilirsiniz. Profesyonel ekibimiz hamam kurmak arzu ettiğiniz yere giderek etüt çalışması yapar ve gerekli olanları sizlere anlatırlar. Türk hamamları yalnızca temizlenme için değil, insanların psikolojik ve ruhsal olarak arınmalarını da sağlar.

İyi bir hamam sert yapıda, gözeneksiz mermerlerden imal edilmeli… Derzi en az düzeyde olmalı ki hijyeni yüksek olsun. Türk Hamamı Yapımı su kanalları dökülen suların direk olarak gidere ulaşabilir şekilde dizayn edilmelidir. Mermerler damar ve doku yapısı gözü yormayacak bir estetikle konumlandırılmalıdır.

Mermerden yapılan bir mekân yalnızca kurna konularak hamam olmaz. Hamamı hamam yapan en önemli unsur sıcaklıktır. Yani bir mekânın iyi bir hamam olması mermerin iyi derecede ısıtılabiliyor olmasından geçer. Oturaklar, sırt yaslama bölgeleri, zemin gibi kullanıcının temas edebileceği yüzeylerin tamamı kullanım hedefine uygun biçimde ısıtılmalıdır. Özellikle göbektaşı diğer tüm noktalara göre daha fazla ısınmalı, üzerine uzanıldığında kullanıcıyı rahatlıkla terletebilir derecede olmalıdır.

Arzu ettiğiniz her mekana hamam uygulaması yapıyoruz. Hamam yapımı ile ilgili detaylı bilgiler için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim Bilgileri

  • Adres :

    Tavukçuyolu Bayraktar bulvarı Cad. Sarıgelin Sokak No: 40/1 ÜMRANİYE/İSTANBUL Merkez: Perpa Ticaret Merkezi B BLOK KAT:9 İstanbul / TÜRKİYE

  • Tel :

    0216 380 33 93

  • Fax :

    0216 380 33 93

  • E-mail :

    info@idealhavuz.com

İdeal Havuz

© 2016. İdeal Havuz www.idealhavuz.com

Whatsapp Destek

Taner KİZİR

Merhaba

Size nasıl yardımcı olabilirim?