0216 380 33 93

Proje Detay

HAZIR HAVUZ

Proje Bilgi

HAZIR HAVUZ

  • PROJE AÇIKLAMASI
  • YAPIM AŞAMASI
  • ALT YAPI PROJE

Hazır Havuz

Hazır havuz; daha evvel zamanda hazırlanarak yerleştirildiği ortamda bir tamlık oluşturur. Bu husus üstüne hazır havuzlar pratik yapımı gerçekleşen, taşınabilmekte olan ve kullanışlı havuz türü olmaktadır. Başka havuz çeşitlerinde gerçekleşen kazı, sıva, izolasyon ve benzeri gibi zorluk gerektirebilecek işlemler yapılmamaktadır. Mülkünüzün bahçesine arzu ettiğiniz modellerde hazır havuz seçimi yapabilmektesiniz. Bunun ardından ise evinizin bahçesinde uygun olan bir ortama yerleştirilerek size zevk verici saatler geçirmeniz adına destek olmaktadır. Çelik panel ürün ile imal edilmesinden dolayı panel ismiyle de bilinir. Hazır havuzlar çağımızda son derece fazla seçimi yapılmaktadır. 

Bu hususa sebebiyet veren ise hazır havuz türünün son derece az temizleme işlemi istiyor olması ve böylelikle havuzlarda uzun süre zaman geçirmemize olanak sağlaması olmaktadır. Yapımı gerçekleşir iken kullanımı sağlanacak malzeme ücreti bütçe olarak azıcık çoktur. Yalnız vakit ilerleme gösterdikçe bütçe yönünden size kar sağlayabilmektedir. Kar sağlıyor olmasının sebebiyeti başka havuz tipleri gibi oldukça çok bakıma gerek duymadığından dolayı son derece daha az bütçeye sebebiyet verecektir. 

Hazır havuz ürünleri kesin olarak nitelikli malzeme olması gerekir. Bu durumun dışında montaj işlemi gerçekleşir iken deneyim, özen ve profesyonelliği talep eder.

İletişim Bilgileri

  • Adres :

    Tavukçuyolu Bayraktar bulvarı Cad. Sarıgelin Sokak No: 40/1 ÜMRANİYE/İSTANBUL Merkez: Perpa Ticaret Merkezi B BLOK KAT:9 İstanbul / TÜRKİYE

  • Tel :

    0216 380 33 93

  • Fax :

    0216 380 33 93

  • E-mail :

    info@idealhavuz.com

İdeal Havuz

© 2016. İdeal Havuz www.idealhavuz.com

Whatsapp Destek

Taner KİZİR

Merhaba

Size nasıl yardımcı olabilirim?