0216 380 33 93

Proje Detay

POLYESTER HAVUZ

Proje Bilgi

POLYESTER HAVUZ

  • PROJE AÇIKLAMASI
  • YAPIM AŞAMASI
  • ALT YAPI PROJE

Polyester (Fiberglas)  Havuz

Polyester havuz, cam elyaf desteği olan polyester adı verilmekte olan ham madde ile fabrikada hazır bir kalıp olarak imal edilmesi sağlamaktadır. Fiberglas adı ile de bilinmekte olan bu malzemeden imal edilmesi yapılan havuz bir fabrikasyon monoblok olarak imal edilmesi yapılır bir de sahanıza ya da tasarınıza özel olarak olduğu noktada montaj işlemi yapılmış olacak bir şekilde modüler hususta hazırlanması gerçekleşir. Fiberglas havuz imal etme yapısından ötürü diğer havuz yapımı gerçekleştirme sistemlerine uygun olarak oldukça fazla bütçe gerektiren havuz türü olmaktadır. 

Havuz gövdesi monoblok yani bir parça olduğundan ötürü su sızdırma imkanı hiçbir şekilde bulunmamaktadır. Yer hareketlerinden ve depremlerden tesir görmemektedir. Monoblok olarak ortama erişmesinden ötürü kurulumu gerçekleşmesi zamanı 3 ve 4 gün gibi son derece kısa bir vakit sürmektedir. Tüm renk tonlarında imal edilmesi mümkün olmaktadır. Yalnız fiberglas havuz çoğunluk ile mavi veya beyaz renk tonları olarak talebi yapılır. Fiberglas havuz betonarme havuzun tehlikesini ortadan kaldırmakta olan bir sistem olmaktadır. Bütçe olarak kıyaslama gerçekleşir ise betonarme havuz ile yaklaşık olarak yakın bir bütçeye sahip olmaktadır. 

Fiberglas havuzların birçoğu skimmer adı verilmekte olan yüzey sıyırıcı filtrasyon düzenekli olur. Hazır kalıpta üstünden taşmalı ve özel imal etme seçeneği de yer almaktadır. Fiberglas havuzlar ısı değişikliğine karşın direnci oldukça fazla yüksek malzeme olmaktadır.  

İletişim Bilgileri

  • Adres :

    Tavukçuyolu Bayraktar bulvarı Cad. Sarıgelin Sokak No: 40/1 ÜMRANİYE/İSTANBUL Merkez: Perpa Ticaret Merkezi B BLOK KAT:9 İstanbul / TÜRKİYE

  • Tel :

    0216 380 33 93

  • Fax :

    0216 380 33 93

  • E-mail :

    info@idealhavuz.com

İdeal Havuz

© 2016. İdeal Havuz www.idealhavuz.com

Whatsapp Destek

Taner KİZİR

Merhaba

Size nasıl yardımcı olabilirim?